Naast planten kan je bij ons heel wat andere zaken vinden ...

Meststoffen

Na het aanplanten of zaaien is het belangrijk om de planten goed te voeden. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment meststoffen en potgrond. Tuincentrum De Serres verdeelt de potgronden en meststoffen van de twee belangrijkste toeleveranciers op de Belgische markt. DCM potgrond en meststoffen en OSMO potgrond en meststoffen. Het volledige gamma DCM potgronden en meststoffen wordt gevolgd en u kan dan ook voor elk type plant de gepaste grondsoort verkrijgen. Hierbij verwijzen we naar de links van DCM en OSMO.


Potten

Elke plant heeft recht op een mooie pot. U kan zeker uw gading vinden in ons tuincentrum. Wij bieden een zeer groot gamma aan terracotta potten en polystone potten aan . Beton en terrazzo is eveneens aanwezig. De uitschieter in ons assortiment is  de Toscaanse potterie van Benocci die qua prijs/kwaliteit de beste koop is. Door rechtstreekse aankoop in Toscane en dit per volle vrachtwagen kunnen wij een mooi gamma waarborgen aan de beste prijs. Een echte aanrader om uw tuin mee in te richten.


Serres

Als verkoopscentrum van de gekende ACD Prestige kunnen wij de beste serre aanbieden in alle vormen. Om u beter te kunnen dienen staan een aantal demoserres opgesteld in het tuincentrum. Zo kan u zich ervan vergewissen wat de omvang en de mogelijkheden zijn van de ACD serres.


Gewasverzorging

Om de planten een degelijke verzorging te kunnen bieden hebben we het volledige gamma van Edialux in huis. Tevens is een reeks producten van Bayer en KB aanwezig. Voor de ecologische tuinier kunnen wij de kwaliteitsvolle producten van Ecostyle aanbieden.