Onze leveranciers

Terrecotte Benocci

Prachtige vazen en potten gemaakt uit Toscaanse klei geven uw terras die extra stijl waarnaar u op zoek bent.


Elho

Elho is een groeiend en zeer succesvol familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof potterie en aanverwante producten.


Gardena

GARDENA is wereldleider inzake slimme prductontwikkeling met hoog gebruiksgemak, alsook voor de organisatie en onderhoud van huis en tuin.


Fiskars

Fiskars is een vooraanstaand merk dat functionele, gebruikervriendelijke en duurzame design-oplossingen voor gereedschappen en meer ter beschikking stelt. Fiskars-producten beantwoorden aan echte inspiratie en trachten het werk op moeiteloze en intuitieve wijze goed te doen


Belgoflor

De firma Belgoflor werd in 1991 opgericht door de familie Vanhandsaeme, en is als familiebedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste importeurs van Home & Garden decoratie in Europa. Gespecialiseerd in indoor en outdoor potterie, glas en aanverwante decoratie-artikelen, richt Belgoflor zich tot de vakhandel: Groothandels, tuincentra, bloemen- en decoratiezaken. De collecties worden ontworpen door een eigen ontwerpteam, dat zowel in Belgie als in Azie actief is.


ACD Serres

U wilt een serre, kweekbak, tunnel of accessoires voor de serre kopen? ACD heeft een uitgebreid assortiment, dus u zult bij ons ongetwijfeld vinden wat u zoekt.


Edialux

Ongediertebestrijding staat bij Edialux sinds de oprichting eind jaren ‘60 centraal. Sindsdien evolueerde Edialux naar toonaangevende formuleerder en distributeur van biociden voor de pest control markt.


DCM

Sinds haar oprichting, is de firma DCM uitgegroeid tot Belgisch marktleider in organische meststoffen en speelt ze ook op Europees vlak een voortrekkersrol inzake bemesting, bodemvruchtbaarheid en substraten.


Sanac

Als één van de belangrijkste Belgische groothandelaars en uitgelezen partner in de land- en tuinbouwsector, specialiseert Sanac zich in gewasbescherming, tuinbouw, huis & tuin en openbaar groen.