Gevleugelde dieven in je tuin?

Gevleugelde dieven in je tuin?

Niets gaat boven genieten van eigen, vers gekweekt fruit. Ook onze gevleugelde vrienden in je tuin zijn verlekkerd op jouw vers fruit. ACD heeft heel wat producten in haar assortiment om je geliefd fruit te beschermen. In ons tuincentrum kan je de producten van ACD vinden.

 

Vogels te slim af?

1f6ab4f9-3312-4798-b49a-2010227e76efMet de ronde ACD Fruitkooi zorg je ervoor dat de vogels zelf voor hun maaltijd moeten zorgen en zich niet tegoed kunnen doen aan je lekkere vruchten.

De kooi bestaat uit een stevige, lichte stalen constructie en is geschikt voor langdurig gebruik, eenvoudig te monteren en te verplaatsen door de soepele verbindingen. De afmetingen zijn: diameter 100 cm x H 150 cm.

Nóg meer fruit?

acd-fruitkooi-langLange ACD Fruitkooi Wil je niet alleen kleinere struiken beschermen? Dan is de lange Fruitkooi iets voor jou!

Net zoals de ronde Fruitkooi bestaat deze uit een zwart gecoat metalen frame en wordt hij geleverd inclusief net en clipsen. De afmetingen zijn: 300 cm x 100 cm x 150 cm.

Handige geheime toegang

Beide fruitkooien hebben een ‘geheime’ toegang aan de zijkant, ‘people only, no birds allowed!’. Ze bieden zeer vlot toegang tot je fruit.

Vleugels af de VegTrug!

vegtrugOok de handige houten VegTrug om fruit en groenten in te kweken, kan je beschermen tegen ongewenste bezoekers. Zo plaats je hem waar je wenst zonder dat je van een kale reis terug hoeft te komen.

Er is een frame met gaas en een folietunnel verkrijgbaar bij het Vegtrug assortiment.

Geef een reactie

Sluit Menu